Blog

De laatste nieuwtjes

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en tips over alles wat met reizen te maken heeft.
Ookal kunnen we momenteel niet echt reizen, dromen en plannen maken kunnen we al wel. Laat je insprireren door onze voorbeeld reizen en kijk alvast rond waar je heen wilt reizen zodra het weer veilig is en we weer mogen gaan!!

Rondreis PLanner

Grizzlyberen in Canada

12 nov 2020

In september is het de meest gevaarlijke periode voor een zalm in Canada. Degene die stroomopwaarts zwemt langs de West kust in Canada loopt het gevaar in de bek van een Grizzly beer te verdwijnen. Heel gaaf als je dit in levende leve kunt aanschouwen.

Lees meer
Wat te doen in Porto

21 okt 2020

Van alle steden in Portugal is de hoofdstad vaak de favoriet, maar Porto is hard op weg de favoriete bestemming te worden. Hoewel het misschien kleiner is dan Lissabon, heeft Porto een pittige lijst met attracties. Allereerst heb je de port en de wijnkeld

Lees meer
De 12 mooiste Franse dorpen

2 okt 2020

Van de Provence tot Bretagne, het Baskenland tot de Elzas en Normandië tot de Auvergne, Frankrijk heeft een verbluffende verscheidenheid aan rustige dorpjes om te ontsnappen aan de stedelijke chaos en om te ontspannen in een langzamer tempo van lokale tra

Lees meer
Op zoek naar het Noorderlicht

24 sep 2020

Weinig natuurfenomenen spreken zo tot de verbeelding als de aurora borealis oftewel het noorderlicht. Dit met je eigen ogen zien staat op de bucket list van heel wat reizigers en het is dan ook iets dat je nooit zult vergeten. Wil je het noorderlicht zien

Lees meer
Colorado wacht op je

18 sep 2020

Of het nu gaat om skiën in de wereldberoemde Rocky Mountains, het verkennen van de vele steden of simpelweg genieten van de adembenemende schoonheid van de natuur, Colorado is de perfecte plek om dit allemaal te doen.

Lees meer
Corona

15 sep 2020

De veiligheid en gezondheid van onze klanten staat bij ons uiteraard voorop. Wij houden de informatie omtrent het coronavirus (COVID-19) dan ook nauwlettend in de gaten zodat wij jullie zo goed mogelijk kunnen helpen en informeren.

Lees meer
To Do lijst Londen

14 jun 2020

Londen is een van de meest geliefde steden ter wereld. Boordevol geschiedenis en traditie en tegelijkertijd een heel moderne bestemming!

Lees meer

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes