Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Adresgegevens

Reisbureau Nederland & Reisstudio.online
R'dam Airportplein 17
​​​​​​​3045 AP Rotterdam

Telefonisch contact

7 Dagen in de week zijn wij open van 09:00-20:00 uur.

TEL: 085 1302514
MOB: 06-11725801

E-mail

Stuur ons een e-mail en wij reageren binnen 48 uur.

  • info@rondreis-planner.nl
  • info@reisstudio.online

Stuur ons een mail:
​​​​​​​


​​​​​​​Onze toppers van de maand:

Fietsvakantie op Rügen


​​​​​​​Mooie, afwisselende routes gaan over veldwegen en bospaden, soms bovenlangs de steile krijtrotsen en door golvend akkerland en laten u bijna het hele eiland zien.

Stedentrip Porto compleet


​​​​​​​Porto is een kosmopolitische stad die internationaal bekend staat als een nieuw te ontdekken bestemming. Deze reis is inclusief 3 excursies en je slaapt in een leuk boutique hotel

Wandelvakantie in de IJfel


​​​​​​​Deze reis begint in Maastricht en gaat vervolgens door naar Kyllburg in Duitsland. Hier ga je 5 dagenwandelen in de mooie Eifel door een gevarieerd middelgebergte.

Doe inspiratie op!

Laat je verrassen op ons travel blog

Waar schijnt de zon

12 apr 2021

Waar schijnt de zon wel in januari? Of waar schijnt de zon wel in augustus? Ben jij benieuwd waar de zon schijnt in een bepaalde maand? Wij hebben voor jou een handig overzicht gemaakt, zodat jij niet meer hoeft te zoeken!

Lees meer
Snorkelen in Europa

7 apr 2021

Snorkelen en duiken, tegenwoordig is er bij elke zonvakantie haast geen ontkomen aan! Het is met recht één van de mooiste hobby’s, maar waar kun je goed snorkelen? Wij geven jou vijf mooie duikbestemmingen waar je onvergetelijke duikervaringen kunt opdoe

Lees meer
Vreemde tradities en gewoontes

14 jan 2021

In een wereld met zoveel landen, religies, stammen en gebruiken, is het onmogelijk dat iedereen van hetzelfde houdt. Hoewel we een lange weg hebben afgelegd sinds het begin van de beschaving, zitten sommige gemeenschappen vast aan eeuwenoude tradities.

Lees meer

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes