Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Adresgegevens

Landzichtweg 62
4104 DP Culemborg
Nederland

Telefonisch contact

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00-17:00.

+31 (0) 85130 2514

E-mail

Stuur ons een e-mail en wij reageren binnen 48 uur.

  • info@rondreis-planner.nl
  • support@rondreis-planner.nl

Stuur ons een mail:
​​​​​​​


​​​​​​​Onze toppers van de maand:

Fietsvakantie op Rügen


​​​​​​​Mooie, afwisselende routes gaan over veldwegen en bospaden, soms bovenlangs de steile krijtrotsen en door golvend akkerland en laten u bijna het hele eiland zien.

Stedentrip Porto compleet


​​​​​​​Porto is een kosmopolitische stad die internationaal bekend staat als een nieuw te ontdekken bestemming. Deze reis is inclusief 3 excursies en je slaapt in een leuk boutique hotel

Wandelvakantie in de IJfel


​​​​​​​Deze reis begint in Maastricht en gaat vervolgens door naar Kyllburg in Duitsland. Hier ga je 5 dagenwandelen in de mooie Eifel door een gevarieerd middelgebergte.

Doe inspiratie op!

Laat je verrassen op ons travel blog

Vreemde tradities en gewoontes

14 jan 2021

In een wereld met zoveel landen, religies, stammen en gebruiken, is het onmogelijk dat iedereen van hetzelfde houdt. Hoewel we een lange weg hebben afgelegd sinds het begin van de beschaving, zitten sommige gemeenschappen vast aan eeuwenoude tradities.

Lees meer
Transcaucasian Trail

14 jan 2021

Voor avontuurlijke wandelaars zijn Georgië, Armenië en Azerbeidzjan bestemmingen om naar uit te kijken in 2021. In deze landen wordt gewerkt aan de Transcaucasian Trail, een van de mooiste langeafstandswandelpaden in de Kaukasus.

Lees meer
Creatief op vakantie

12 jan 2021

We kunnen dankzij de corona niet op vakantie, waarschijnlijk kunnen we straks wel eerder dichtbij huis erop uit, dan verre reizen maken. Maar dat hoeft niet perse vervelend te zijn; ​​​​​​​Ver weg, hebben we namelijk ook dichtbij!!! ​​​​​​​Je moet ze all

Lees meer

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes